Brandsikring af Stråtag

Brandsikring af stråtag med ”sepatex” er godkendt af brandmyndighederne. Der lægges en brandhæmmende dug udover lægterne og alle randfelter isoleres med rockwool. Når der bliver brandsikret udstedes der et certifikat på ejendommen. Hvis uheldet er ude og der går ild i stråtaget vil brandsikringen hæmme ilden, så den ikke for så hurtig fat og man har derfor mere tid til at bekæmpe branden. I nogle tilfælde kan det reducere brandpræmien hos forsikringsselskaberne.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende brandsikring af stråtag

Kan man brandsikre et stråtag? 
– Ja, der findes en godkendt brandsikring “ Sepatex”

Hvad koster det at brandsikre et stråtag? 
– At brandsikre et stråtag er ikke billigt, men hvis man tænker på hvad det kan redde hvis uheldet skulle opstå, så er det et fornuftigt valg.

Kan man selv lægge brandsikring? 
– Nej, det kræver en godkendt autorisation.

Hvad med forsikringspræmie?
– I nogle tilfælde tilbyder forsikringsselskaberne en nedsættelse af brand præmien hvis man kan fremvise et certifikat på der er foretaget en brandsikring på stråtaget.

Brænder stråtaget ikke når der er foretaget en brandsikring? 
– Når der er foretaget en brandsikring, formindsker det ilden i at brede sig hurtigt. Derved kan man selv nå at redde sig ud og brandvæsenet har større chancer for at bekæmpe ildebranden.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på brandsikring af dit stråtag, så ring på tlf: 40 15 59 08 eller send os en besked via vores kontaktformular.