Om os – Tækkearbejde

Vi har siden 1986 udført tækkearbejde i hele Nordsjælland. Furesø Tækkeentreprise er et mindre håndværksfirma bestående af mig selv og 2 medarbejdere. Vi udfører alle former for tækkearbejde.

tækkearbejde - nordsjælland - furesø

 

Mange års erfaring med tækkearbejde

Ved store opgaver benytter vi os af det netværk af tækkere vi har opbygget gennem mange år. Så er vi måske 10 tækkere samlet om en opgave, så opgaven kan blive løst inden for en overskuelig tids ramme.

Vi har løst mange opgaver med mønninger udført i kobber, de er meget eksklusive og holdbare. De kan til dels også holde mosset væk fra taget.

Vores garanti på veludført tækkearbejde bygger på mange års erfaring inden for faget. Ved større opgaver udarbejdes en AB 92 hvor vi indsætter 10 % af byggesummen på en spærret konto, som sikrer bygherren en garanti for at aftaler og tidsfrister overholdes. Foruden gennemgang ved aflevering af stråtaget vil der også være et 1. års gennemsyn og et 5.års gennemsyn. Vi tækker altid ud fra de normer som Tækkevejledningen anviser.

Efter hver endt tækkeopgave udsteder vi en kvalitets-liste, en vedligeholdelses- liste og hvis der er blevet foretaget en brandsikring med godkendt “sepatex” og der udsteder vi et certifikat på dette.

Kontakt os for mere information!